poniedziałek, 24 stycznia 2011

Utveckling av Batumi

Den dynamiska utvecklingen av Batumi började i aderton hundra 78. års gränserna för det tsaristiska Ryssland gav staden en frihamn status. Ett par år tidigare i andra änden av Kaukasus i åtta hundra kilometer bort Baku olja feber sveper anländer vid middagstid den vilda arbetssökande en snabb vinst. Bland dem var ett svenskt kemist av misstag Robert Nobel, bror till Alfred och Louise. Snart är tack vare rik familj erfarenheter av områdena teknik och affärer skapas raffinaderier bröderna Nobel att hög ekonomisk effektivitet i harmoni - på svenska, kombinera med uppdraget att civilisationen: ljus, motorbränsle, och snart ta hand om levnadsvillkor för arbetstagare. Deras produkt är successivt tränga undan USA petroleumprodukter från den ryska marknaden. Med tiden och ökad produktion, kommer mer olja tåg först till Batumi rörledningen senare där Svarta havet på ena sidan öppnar världsmarknaderna, på andra sidan utsatta för konkurrens från Rothschildami och Rockefellerami. Stå hotell, hus, kaféer, kontor och hamnar som betjänar den internationella verksamheten folkmassan. På den tiden de kinesiska odlarna antar det Tea Plantation. Det verkar som framtiden för denna pittoreska hörn av vilda endast kan bli framgångsrik.

czwartek, 13 stycznia 2011

Martinshop Ullared

En kåt make hjälper sin fru med ett lösenord till datorn, han knappar in: "MIN_SNOPP" . Frun faller ihop av skratt när datorn poppar upp felmeddelandet:
"ERROR: NOT LONG ENOUGH"

Forum om psykologi

Psykologiska dessa forum jag avslutade. Tänkande och analys kan hänföras till introwertykom. Ibland förefaller det mig att detta forum tvärtom, i stället för helping'll skicka ett tomt spiral av självömkan. Människor - börja tänka! Läs artiklar nakowe, arbeta på hans hjärna-tänkande. Wykażcie men lite ansträngning för att i morgon kan bli bättre.

wtorek, 11 stycznia 2011

Problemet med självkänsla

Jag tror att detta problem sedan. Jag har låg självkänsla... Jag är en nervös person men jag kväva dig. Det värsta som kan drabbas av denna familj främst hans mor. Jag skriker ofta på honom utan anledning. Gud, hur man fixar allt för mig, är en perfekt mamma och jag tackar henne plats att landa på hans känslor. Skolan som mycket stress i skolan, komma hem trött. För detta finns omständigheter, t.ex. när någon ville slå mig och jag tänkte att om han slog mig kan jag inte göra det. Inte heller gräla på en annan person från modern eller familjen. Så om jag hade låset. Jag är 16, jag är verkligen mycket välbyggd kropp person i mitten av sändningen. Jag kan inte ens skälla ut den dumma barn som är 13 år är liten och jag får. Det var roligt. Min mor är för skyddande, vilket ibland leder till att förlägenhet till sina kollegor och jag har varit överallt. Jag tycker fortfarande att alla tittar på mig och skratta med henne än jag. Jag är verkligen bräckligt .. hur man ska hantera något som jag inte råda gråta, till exempel, tror att vetenskapen inte kan lära sig.